Video Corporate Untuk Tadika

Kepada semua yang terlibat dengan dunia pendidikan, terutama pemilik atau pengurus tadika, kepada mereka yang terlibat dengan pengurusan pusat didikan kanak-kanak , pusat asuhan kanak-kanak atau taska, di sekitar Selangor & Kuala Lumpur.

Risau dengan bilangan pendaftaran pelajar yang sedikit dan inginkan ramai para ibu bapa mendaftar anak mereka di tadika tuan puan tahun depan? 

Tadika tuan puan mahukan bahan pemasaran seperti video untuk menarik minat ibu bapa menghantar anak-anak mereka ke tadika tuan puan?

Kongsikan mengenai kekuatan dan kelebihan Tadika tuan puan melalui Video Korporat Khas untuk Tadika tuan puan. Di dalam video, tuan puan boleh terangkan mengenai silibus/modul yang di ajar kepada anak-anak, persekitaran yang selamat, guru-guru yang berdedikasi, kawan-kawan anak-anak yang baik-baik dan suasana harmoni tadika tuan puan yang menjadi pilihan utama para ibu bapa.

Tuan puan juga boleh kongsikan testimoni para ibu bapa yang telah menghantar anak mereka di tadika tuan puan. Dari video ini , para ibu bapa lagi tertarik dan yakin dengan tadika tuan puan berbanding tadika yang lain untuk anak mereka. Sudah pasti setiap ibu bapa inginkan tadika yang terbaik untuk anak-anak mereka.

Kenapa mesti ada Video Corporate Tadika?

  1. Dengan video corporate tadika, ibu bapa suka, tahu dan percaya kepada pendidikan anak-anak di tadika tersebut
  2. Video corporate tadika sangat penting sebagai bahan marketing kepada licensing atau franchise tadika tersebut
  3. Sebagai branding tadika dan video corporate tadika boleh digunakan semasa konvo, event , program dan pada tahun-tahun akan datang.

Boleh tonton contoh video corporate tadika client yang telah kami buat untuk tatapan anda


Tuan puan boleh buatkan Video Corporate Tadika Tuan puan seperti ini agar lebih ramai ibu bapa tahu mengenai kelebihan Tadika tuan puan. Kesannya ibubapa akan kongsikan dengan jiran-jiran dan penduduk setempat mereka untuk hantarkan anak mereka ke tadika tuan puan berbanding tadika yang lain.

Dengan video ini, para ibubapa lebih jelas dan yakin mengenai tadika tuan puan, silibus, persekitaran yang selamat dan guru-guru yang berdedikasi.

Tuan Puan inginkan Video Corporate untuk Tadika Tuan puan?

Dapatkan Perkhidmatan dari Fatehteam untuk Video Corporate Tadika.

Hubungi kami (Fateh Team Studio) di 03-7772 4314 atau whats app di www.wasap.my/60133008176/VideoTadika

ATAU…

Set appointment dengan kami untuk kita bincang dengan lebih jelas konsep video yang tuan puan inginkan

Call Now Button