FATEHTEAM adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan media dalam bidang marketing digital dan periklanan seperti rakaman video,produksi, videografi, video livestreaming, printing, rekabentuk grafik, dan sebagainya. Kami membantu para usahawan dalam menyediakan bahan marketing digital untuk meningkatkan jualan mereka dan membantu supaya produk mereka dikenali ramai.

FATEHTEAM juga sebagai platform dakwah yang menyediakan bahan ilmiah dalam bentuk video dan grafik. Antara misi Fatehteam adalah menjana insan berilmu di kalangan masyarakat. Kami merakam Kuliah Dhuha Ustaz Ahmad Dusuki hampir 6 tahun dan Sebagai Team Media Ustazah Norhafizah Musa. Kami juga telah menerbitkan banyak CD Kuliah untuk membantu memudahkan masyarakat mendapatkan ilmu agama. Bagi mereka yang suka mendengar kuliah di dalam kereta dan ingin belajar Kitab secara bersilibus, boleh dapatkan CD Kuliah melalui Fatehteam.

FATEHTEAM adalah syarikat yang berdaya saing, sentiasa mengikut perkembangan arus teknologi dalam menyampaikan ilmu di media massa kini dalam melahirkan masyarakat yang cintakan ilmu dengan slogan “Menjana Insan Berilmu”.

Perkhidmatan yang FATEHTEAM SEDIAKAN
.
1. Video Recording
2. Video Editing
3. Livestreaming
4. Graphic Design
5. Multicamera Production (MCP)
6. Banner
7. Bunting
8. Flyers
9. Poster
10. Bahan Marketing
11. Sewaan Set Kamera
12. Sewaan MCP

 Jika perlukan bantuan kami, Click butang di bawah:
👇👇👇
https://www.wasap.my/60133337493
https://www.wasap.my/60133337493
https://www.wasap.my/60133337493
.
*Sebahagian hasil perkhidmatan, akan di salurkan untuk kerja-kerja dakwah di Fatehteam.

Call Now Button
%d bloggers like this: