Perjanjian TPPA Agenda Tersembunyi-01

 

Isu TPPA dijangka akan di muktamadkan dan majlis menandatangi perjanjian tersebut bakal di adakan di New Zealand pada 4 Feb 2016 ini bukanlah isu yang sepatutnya di pandang remeh dan lekeh dikalangan kita semua.

Perjanjian ini jika dihalusi secara pandangan agama, pasti sahaja menunjukkan kejayaan musuh kita menguasai negara kita secara sistematik. Ia penuh dengan unsur ‘gharar’. Penipuan.

TPPA ada lah suatu perjanjian yang bakal akan mengikat negara Malaysia kepada kuasa asing Amerika menguasai negara ini dan negara yang menandatangani perjanjian ini. Inikah maksud utama mengapa Barrack Obama datang ke negara ini berkali kali?

Saya mencadangkan agar kerajaan perlu “menyemak semula kesan baik buruk nya ” dengan mengkaji semula kandungan perjanjian Tppa yang setebal 6000 mukasurat tersebut yang sudah tentu sangat sukar di fahami oleh rakyat di negara ini, maka panggillah semua para ulama’ dan umara’ untuk memberi pandangan.

Saya tetap tidak akan redha perjanjian ini ditandatangi oleh pihak berkuasa sebelum rakyat di fahami dan di perhalusi nanti. WALLAHI SAYA BANTAH TPPA!!! Noktah!!

Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani

 
💥Perjanjian TPPA betul-betul perjanjian ingin menjajah negara kita.Kenapa Borak Obama datang beberapa kali ke negara kita. Nak makan nasi lemak? Ada agenda yang besar.

Datang-datang Malaysia nak minta rakyat Malaysia lakukan pengorbanan untuk perjanjian ini.

Kesan dari perjanjian ini, Kadar kos ubat ubatan akan naik mendadak. Kalau negara kita ada buat salah, negara kita akan didakwa.

Yahudi masuk ke negara kita melalui perjanjian ini. Dan Yahudi akan menguasai ekonomi kita.

Misteri MH370 satu agenda. Untuk lanjut boleh tonton Kuliah pendek :

.

💥PENJANJIAN TPPA AGENDA TERSEMBUNYI

Ustaz Ahmad Dusuki

👇👇👇

 

=========================

PERCUMA!!!

Sertai Telegram Fatehteam Channel:

Dengan Click Link:

👇👇👇

Telegram: Contact @teamfatehteam

.

Facebook: https://www.facebook.com/teamfatehteam

Youtube: https://www.youtube.com/fatehteam

Call Now Button