ATASI MASALAH ANAK KURANG FOKUS DI SEKOLAH

 

ATASI MASALAH ANAK KURANG FOKUS DI SEKOLAH

Jadual pembelajaran anak-anak sentiasa padat setiap hari. Kadang-kadang mereka keletihan. Kesannya mereka cepat penat, moody dan hilang fokus dalam kelas. Ia akan mengganggu tumpuan belajar.

Nilai bahagia seorang ibu adalah apabila anak-anak mereka dapat fokus pada pelajaran. Kesannya result exam anak-anak cemerlang. Emosi anak stabil dan mudah dengar nasihat ibu.

Ibu ayah setuju?

Anda sebagai ibu bapa mesti anda bimbang 3 perkara ini terjadi kepada anak-anak tersayang anda:
1. Anak anda lemah dalam pelajaran.
2. Anak anda kurang rajin belajar.
3. Anak anda tidak fokus kepada pembelajaran.

Anda-anak bukan kurang pandai dalam pelajaran. Tetapi jadual belajar yang padat, otak tepu, dan kepenatan menyebabkan mereka kurang fokus pada pembelajaran. Ini berlaku kerana mereka cepat penat. Penat badan dan otak.

Kurang fokus juga antara penyebabnya kerana kepenatan dan kurang bertenaga dalam kelas. Juga berpunca dari kualiti makanan yang diambil. Oleh itu makanan tambahan (suppliment) penting untuk memastikan anak-anak kekal aktif, bertenaga dan fokus sepanjang sesi pembelajaran. 

Adakah anda sedang mencari makanan tambahan (suppliment) yang sihat , cepat dan berkualiti untuk kesihatan dan tenaga anak-anak sepanjang waktu sekolah, khususnya untuk kesihatan minda mereka?

Bantu anak-anak kekalkan tenaga mereka dengan Susu Kambing IQ Minda agar mereka boleh fokus dan dapat memberi tumpuan sepanjang hari persekolahan.

Dapatkan Susu Kambing IQ MINDA KOKO untuk anak-anak anda. Biasanya harga suppliment untuk minda mahal. Susu Kambing IQ Minda di formulasikan dengan Susu kambing, Madu dan Koko. Insyallah membekalkan tenaga dan memberi fokus pada anak-anak.

SUSU KAMBING IQ MINDA KOKO kegemaran anak-anak.

Susu Kambing IQ Minda Koko ialah formulasi campuran SUSU KAMBING + KOKO + MADU

Alhamdulillah.. Susu Kambing IQ Minda Koko banyak membantu ibu ayah yang sentiasa mahukan kesihatan yang terbaik buat anak-anak. Terutamanya dalam proses pembelajaran, perkembangan dan tumbesaran mereka.7 Manfaat Susu Kambing IQ Minda Koko membantu anak-anak anda:

1) Membekalkan tenaga dan menyegarkan tubuh untuk aktif memulakan pelajaran dan mengelakkan kelesuan.
2) Membantu Menghilangkan KELESUAN dan KELETIHAN
3) Membantu Meningkatkan ANTIBODI dan sistem IMUNISASI
4) Membantu Menguatkan DAYA INGATAN
5) Membantu meningkatkan Tahap Kecerdasan IQ & MINDA
6) Membantu Untuk FOKUS dan KONSENTRASI MINDA
7) Membantu meningkatkan daya kepekaan dan tumpuan ketika belajar

Ibu ayah yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka sumber kalsium dan susu yang terbaik untuk memastikan anak-anak sihat, cergas dan cerdas.

Jadual persekolahan anak-anak yang padat dari pagi sehingga malam menyebabkan anak-anak cepat penat, letih , lesu dan kesannya mereka kurang fokus di dalam kelas. Dan ada anak-anak yang selalu demam kerana antibodi lemah. 

Susu Kambing IQ MINDA KOKO membantu anak anda untuk kekal bertenaga dan fokus sepanjang pembelajaran mereka terutama di sekolah.

Para ibu bapa boleh berikan anak-anak Susu Kambing IQ MINDA KOKO yang menggunakan ramuan terbaik terdiri daripada formulasi madu, susu kambing dan koko. Menjadikan anak-anak lebih bertenaga dan fokus dalam pelajaran.

Di sini kami kongsikan testimoni beberapa pelanggan kami yang telah mengamalkan Susu Kambing IQ Minda Koko untuk anak mereka.
TESTIMONI 1 :
“Anak saya belajar Tahfiz. Saya berikan anak saya susu kambing IQ Minda untuk bagi mudah hafalan dia. Alhamdulillah dengan izin Allah, anak saya mudah hafal. ” Pn Eza (Kepala Batas, Penang)

TESTIMONI 2 :
“Alhamdulillah, semenjak saya berikan susu kambing IQ Minda pada anak saya, prestasi akademik mereka makin meningkat. Dan selepas itu saya juga bagi susu kambing IQ Minda pada adik mereka. Alhamdulillah, senang hati bila anak saya mudah faham dan dapat fokus dalam pembelajaran ( Pn Marina, Johor Bharu)

TESTIMONI 3 :
“Sebelum ini anak saya tak nak makan. Badan lemah dan selalu deman. Selepas minum susu kambing IQ Minda, badan lebih bertenaga dan bila main lebih kreatif ” Pn. Amirah (Bangi)

TESTIMONI 4 :
“Anak buah saya liat nak solat. Cepat Penat dan malas ke sekolah. Alhamdulillah, setelah amalkan Susu Kambing IQ Minda, Anak buah saya makin cergas dan fokus dalam kelas. Dia dah makin seronok ke sekolah. Solat dah tak perlu suruh. Seronok ibu dia bila lihat perkembangan anak-anak !” Cik. Fadhilah (Seberang Jaya)

Cara Penggunaan :
Amalkan 2 kali sehari pengambilan susu kambing IQ Minda Koko pada waktu pagi dan malam.
Cara Bancuhan :
1 scoop Susu Kambing IQ Minda Koko dibancuh bersama dengan 250ml air suam. Boleh juga di bancuh bersama satu sudu madu.

SUSU KAMBING IQ MINDA KOKO
☞ Susu Kambing IQ Minda di formulasi kan dengan Susu Kambing, MADU dan KOKO
☞ Rasa yang LAZAT
☞ TIADA BAU HAMIS
☞ TANPA SEBARANG PERASA TIRUAN
☞ TIADA CAMPURAN SUSU LEMBU
☞ Sesuai Untuk semua golongan TERUTAMA Kanak-kanak, Pelajar dan Yang Sibuk Di Office (Tak sempat Untuk Makan)

HARGA : RM39/500g

Dapatkan sekarang Susu Kambing IQ MINDA KOKO

 
 

 

Call Now Button
%d bloggers like this: