Doa adalah senjata bagi orang mukmin. Sebelum memulakan pembelajaran, antara perkara utama yang perlu di lakukan oleh pelajar adalah membaca doa. Doa Belajar merupakan senjata bagi pelajar bagi memudahkan memahami dan mengingati ilmu yang dipelajari.
Wajib bagi ibubapa dan guru mengajarkan anak-anak supaya beradap dan sentiasa dalam memohonkan doa kepada Allah. Moga-moga anak-anak mudah dalam memahami ilmu dan mengaplikasikannya.
Jom kita ajari anak-anak 7 Doa Menuntut Ilmu. Moga Allah terangkan hati anak-anak dalam mengulangkaji pelajaran.
- DOA SEBELUM BELAJAR
Susu Kambing IQ Minda Untuk Pelajar
Sila Tekan Gambar Ini Untuk TEMPAHAN.
Note : Dapatkan Susu Kambing IQ Minda dengan harga Pakej Pelajar . Khas untuk anda yang melayari website ini. Harga biasa RM39/botol. Pembelian 3 botol – RM100.